perjantai 3. lokakuuta 2014

Tuli ihan sellanen true mama feeling -Sinna

Perjantai aamupäivä ja kaks n parikymppistä kärrää syksyistä tietä pitkin pientä nyyttiä neuvolaan.
Niin meillä oli tänään siis puolvuotis neuvola ja mä stressasin sitä ihan turhaan..
Olin aivan satavarma että Neri vierastais neuvola tätiä mutta ei! :-o Likka avasi suunsa reippaasti juttelua varten ja oli kuin kotonaan, kyllä sai äiti olla ylpeä! Rokotteita saatiin kaksi ja tottakai piikistä tuli pieni paha mieli (meilläpäin pahis mieli) 

Jotenkin sitä vaan aina pelkää mennä sinne neuvolaan kun niin herkästi tuntuu niiden tätien mielestä olevan joku vinossa ja sitten seurantaan..
"Ai tyttönne ei siis ole viellä juonut vettä nokka mukista? Pitäisiköhän tässä siisrtyä fysioon ja painotarkkailuun" :--D Turhaan mä oon aina stressannu mutta kyllä sitä väkisin vaan jännittää että onko tästä äitiydestä suoriuduttu kunnialla ja olenko hyvä äiti tai edes tarpeeksi hyvä!

Meille vanhemmille pitäisi olla oma kiiltokuva purkki siellä ja ainakun me vanhemmat olemme toimineet hyvin ja selvinneet ilman kyyneliä reissusta niin saisimme palkinnoksi sen kiiltokuvan, purkan tai tikkarin. En tiedä mistä moinen neuvola stressi kumpuaa mutta eihän sitä kukaan halua kuulla että lapsi kasvaa alakäyrillä tai että jotain poikkeavaa löytyy!

Tänään neuvolan täti kuitenkin kehui Neriä oikein esimerkki vauvaksi (Y) Kasvaa niin oikeilla käyrillä ja on niin pirteän oloinen yms yms.

Tänään siis oltiinkin jo mitoissa

7,515kg
67,5cm
pipo 42,8

Missä mun 3kg painava vauva on? :--(

Kotimatkalla pysähdyttiin sinuhen tehtaan myymälään ja mä niin karvaasti petyin...!
Ei kerma viinereitä?? Mikä se sellanen tehtaan myymälä on!? En välitä makeasta oikein missään muodossa mutta ne olisivat maistuneet näin perjantaina kahvinkanssa. Päädyin ostamaan siis vain sämpylöitä, riisipiirakoita ja tietty vähän herkkuaki eli munkki rinkeleitä.
Jessenkin ilme oli kuin pahemmankerran pettyneellä pikku lapsella kun ilmoitin että viinereitä ei ollut tais siis juuri niitä :-D mutta toivuimme tästä suht nopeasti, emmekä pilanneet päiväämme moisella!

Niinku otsikko kertoo että tuli kyllä niin sellanen true mama feeling kun olin siinä pikku putiikissa vähän leipää ostamassa,.. Pari vuotta kun selaisi taaksepäin olisin töissä tuohon aikaa ja miettisin että minne sitä menisi juhlimaan illalla ja mitä pukisi päälle! Nyt kotiin tullessani mietin että äkkiä nää farkut pois ja mukavinta päälle mitä löytyy! Oi voi.. ihan hassua.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :-)