maanantai 6. lokakuuta 2014

-50%

Sain sähköpostia Hm:ltä tossa yks päivä ja siinä ilmoitettiin että lasten vaatteita oli paljon -50%.
Kipitin Nerin vaatekaapille ja totesin että tarvitsemme kyllä koon 74 vaatteita.
Nerin vaatteita olen uutena ostanut todella vähän ja tämä luku mahtuu kolmeen käteen mutta nyt ajattelin kuitenkin tilata kun suht halvalla sain!

Tässä siis vaatteita joita tilasin meidän neidille :-)





Näille tuli hintaa 32e ja tämän rahan vein neidin säästöpossusta! Nerillä on siis oma tili ja täällä kotona oma kolikko purkki! Oon alkanu käyttämään käteistä eli nostan rahaa aina tietyn verran viikossa niin näen miten paljon sitä todellisuudessa menee. Mulle ei sovi ollenkaan kortin käyttö koska jotenkin rahat vain katoaa tililtä mutta kun nostan käteistä niin tuntuu että rahaa jää muuhunkin! Ja aina kauppareissujen jälkeen tyhjennän lompakkoni kolikoista ja laitan Nerin purkkiin ja sinne kertyy yllättävän nopeasti hyviä summia!

Tilauksestani puuttui kahdet trikoo housut ja yksi asu, ne tulevat sitten myöhemmin ilmeisesti.
Mutta näistä olin todella tyytyväinen. Ja jos paidat ja housut luokitellaan erillisiksi vaatekappaleiksi niin yhdelle vaatteelle tuli hintaa n: 4,60e tämä on silmääni mielyttävä hintalappu lastenvaatteista ja varsinkin kun tälle yriykselle näiden tekeminen on tullut maksamaan sen parikymmentä hassua senttiä. Onko muilla lastenvaate sivuilla hyviä tarjouksia? Saa linkata 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :-)