sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Nerin 7kk:tis kuulumisia

Monta yötä on tullut neidinkanssa valvottua ja parhaillaan ollaan väännetty kättä sinne aamu neljän tuntumille.. Ei nukuta ja halutaan kaikin keinoin olkkariin leikkimään.. epätoivo alkoi tulla kylään yhä useammin ja mietin että mitä teen..

Neri heräili 7-9 aikaa aamulla nukkui ensimmäiset päivä unet

parintunninpäästä heräämisestä ja seuraavat n: klo14,

jos halusi välttyä iltaisin huutokuorolta piti viellä n:klo 17 ottaa puolentunnin päikkärit

ja nukkumaan viimeistään klo 20.00

Mutta nyt käännetään kelkka nurinpäin ja hyvästellään niin ison tyttöni iltapäikkärit, toisinaan saa olla silmätarkkana ettei neiti vahingossakaan ummista silmiään koska siitä tietää miten rattiriemukkaille aamun pikku tunneille saattaa päivämme venyä.

Se tunne kun huomaat omien silmiesi luppaavan ja katsot sylissäsi olevaa vauvaa jolla on silmät enemmän auki kuin Aleksanter Stubilla ikinä.. vauva hommissa et voi ikinä todeta että no annanpa olla ja että lähtisit viellä kävelemään. Vauva hommissa et voi ikinä ottaa aikalisää juuri silloin kun sinulle sopii, joudut heittämään hyvästit muutamille verisuonille päässäsi ja sorrut epätoivoisesti tilaamaan vitaproon ensimmäisen kuurin. Pian huomaat aamupalasi olevan vitaproota, beroccaa, mama vitamiinia, ja kylkeen litra kahvia.

Mutta niinkuin kaikki me sen tiedämme ei vauvat ole mitään tähti tiedettä vaan miniversioita meistä!
Ei tarvitse olla ruudinkeksijän vaimo että oivaltaa jättää iltapäikkärit pois päivänjärjestyksestä.
Ja meillä taas nukutaan, halleluja ja aamen.
Kaikki ovat taas tyytyväisiä ja täynnä onnellisen söpöjä vauva hetkiä. Äiti hyppelee innoissaan tasajalkaaa puistoon lähtiessään ja on täynä uusia ideoita vauvan ruokien suhteen.
Blogi maistuu paremmalta kuin kermaviineri ja moppi taas heiluu iloisesti.

Nerin vierastaminenkin on helpottanut kummasti ei enään itkua kun vähän vieraampi naama saapuu kylään, itkun sijaan pidetään tuijottelu tuokioita ja saatetaan jopa hymyillä.


p.s voihan vauva <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :-)