keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Mitäs.. sitten?

Kuolavaluen tuijotan tyhjyyteen ja mietin mitä alkaisin kohta tekemään..
Pari todistusta olisi oiva sisustuselementti.. Kuulitte oikein, mun kaappien kätköistä löytyy vain peruskoulun päättötodistus ja sekään ei kyllä päätä huimaa!

En halua keksiä koottuja selityksiä kun Neri alkaa kyselemään mun koulunkäynti historiasta, voin vain kuvitella että jos tämän nyt tähän jätän niin saan painia lapseni koulunkäynnin kanssa monet kerrat.
Ainakin itse muistan lapsuudestani ajatuksen "en sitte miekää" "ei munkaa tarvii" kun sain kuulla kuinka pieninumeroinen oli äitini keskiarvo.
Tiedon vanhempien huonosta koulumenestyksestä sain korviini 8 vuotiaana.

Ja se olkoon vain kylmä fakta että sitä lapsena seuraa ja ottaa mallia vanhemmistaan, ei toki siivouksessa tai muissa kotitöissä vaan juuri näissä asioissa. Ei omatunto painanut kun repustani löytyi matikankoe ja 6-.. Koulumatkalla potkin käpyjä, jäin rakentelemaan puroja, kurasin vaatteeni ja menin tunnin myöhässä kotiin ja läväytin kokeen pöydälle odottamaan nimmaria.
Tottakai siitä aina huudot sai. Mutta se että otatko sellaiset vanhemmat vakavasti jotka eivät ole oikein koulujakäynneet niin se on sitten eri asia.

Tarkoitukseni olisi ihan ensimmäisenä suorittaa kokin tutkinto loppuun josta ei paljoa puutu!
Koulu ei oikein silloin kiinnostanut kun oli töitäkin tarjolla josta maksettiin..

Mutta mutta mitä sitten..? AMK? vai onko se mulle pikkasen liikaa ja liian kauakainen haave..
Selviäisinkö sen huonoin arvosanoin läpi vai hukkaisinko siinä taas parivuotta elämästäni toteamukseen ei tuu mitään. Mun on välillä ylitsepääsemättömän vaikee keskittyy lukemaani.

Vai tyydynkö vain yhteen todistukseen ja toivon että joku pikkukahvilia/baari ottaa mut töihin että pääsen läträämään kahvin ja kaljankanssa taas. Siitä onkin aikaa kun viimeksi olin kalja suihkussa :--D (pitkäjuttu). Ihmisten ruokkiminen ja juottaminen on se juttu! Harvoin kukaan tulee kyrpäpystyssä tilaamaan tuoppia!

Nytkin on älyttömän vaikea keskittyä joten jätän miettimisen tähän ja alan suunnitella Nerinkanssa mummolaan lähtöä liian pienillä päikkäreillä ._.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :-)