maanantai 14. heinäkuuta 2014

Entiset tutut ja vanheneminen

Noin kerran viikossa mä tokasen Jesselle kuinka ahdistaa ajatus siitä että vahnenee mutta pikkuhiljaa alan olemaan asian kanssa sujut ja hyvinkin tyytyväinen siihen että vanhenen.

Ryppyjä ei vielä niinkään näy paitsi pari juonnetta silmien alla jota aina yritän peittää ulos lähtiessäni, mutta tuntuu kuin oma ajatusmaailmani mummoontuisi super-pika vauhtia.

Seuraan entistä elämääni sivusta joka päivä (johon en enään kuulu), katselen sitä ja hämmästelen että miten olenkaan joskus ollut niin sinisilmäinen ja itsekeskeinen lapsi että olen tuhonnut itseäni ja muita ympärilläni olevia idioottimaisella käytöksellä. Niinkuin sanotaan virheistä oppii ja tästä opin minäkin.

Olen hivenen kyllästynyt katsomaan kun ne niin sanotut "entiset" kaverit tekevät sitä vielläkin. Elää hetkessä ja tuhoo itseään ja muita ympärillään olevia ja hyväksyvät asian ja lapsellisesti hehkuttavat heidän hauskaa ja hulppeaa elämäänsä?? En enään ymmärrä eikä mun tarvitsekkaan ymmärtää :--) ehkä heidänkin hiuksensa joskus harmaantuvat ja he löytävät onnen murunsa muualtakin kuin katuojasta.

Jotkut eivät kestä yhteiskunnan järjestämää oranpyörä arkea ja siksi joudumme kuulemaan että taas yksi lähti lepäämään pilvenreunalle meitä katselemaan.

Nuoriso puhuu kuinka yhteiskunta on tätyttä paskaa koska sosiaalivirasto antavat heille vain noin. 400e koko kuukaudelle jolla pitäisi heidän rietas-onnellinen (humalassa selällään) elämänsä rahoittaa..
He jaksavat vikistä tästä vääryydestä joka päivä.. Ja itkeä kuinka tuolla rahalla ei suomen maassa voi vetää kuin viikon putken?

Minäkin olen nuori ja sorrun vähän väliä kuvittelemaan että olen ansainnut vapaa illan että pääsen vetämään kunnon kännin ja että tämä vapaailta antaisi jotenkin puhtia taas seuraaville viikoille.. Paskat.
Okei hauskaa on ollut mutta kyllä olisi hauskempaa jos oppisin että silloin kun on vapaailta sitä voi tehdä jotain muutakin esim. mennä yksin elokuviin, lähteä kamerankanssa seikkailemaan tai vain istumaan pihassani sijaitsevaan kiikku tuoliin tee-kupinkanssa.

Viimeksikin ulkona käydessäni katselin kuinka nuoriso hakkasi toisiaan ja huuatti poliiseja? Onko tämä sitä hauskan pitoa? Turpaan vaan ensimmäiselle naamalle joka ei miellytä ja ne 16 kesäset tytöt sortseissa joissa persposket vilkkuu ja hyvä että rintavarustus on juuri peitetty. Koko ajan menee vaan huonompaan ja huonompaan suuntaan niin tässä mietin että mitä tämä kaikki on sitten kuin pikku tyttöni on tässä ikäluokassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :-)