tiistai 30. joulukuuta 2014

Aika lisää

Olen pitänyt tietoisen tauon kirjoittamisesta.. Menneisyys on kolkuttanut oveani viime aikoina ja mun on pitänyt käsitellä ja ajatella sitä. Se on jollain tapaan jättänyt muhun niin syviä haavoja että niiden parsimiseen menee aikaa. 9kk olen ollut äiti ja olen huomannut että ei ole ollut aikaa käsitellä omia tunteitaan, ei ole ollut aikaa miettiä itseään. Itsekkäästi otin enemmän omaa aikaa kun normaalisti ja kuvittelin kliseisesti että likkojen kanssa ulkona käynti jotenkin kompensois mun ajattelua mutta ei, päin vastoin.. Tuli otettua ehkä hieman takapakkia ja huomasin että tää on se juttu, mun juttu on keskittyä jokaiseen hiljaiseen hetkeen, tuijotella ikkunasta ulos ja nauttia hiljaisuudesta.
Mun juttu on ajattelu ja miettiminen ja jos en sitä tee menen tukkoon.

Väsymys, stressi vai mikä? Jätän tavaroita mitä ihmeellisempiin paikkoihin, lompakko jäi kassalle ja yks kaks herättyäni aamulla en enään muistanut puhelimeni salasanaa jonka näpytän päivässä sen sata kertaa.. Pitäiskö nukkua enemmän vai enemmän rauhoittua ja olla olematta.

Joulun jälkeen on hyvä pysähtyä ja hemmotella itseään! Mä REPÄSEN ja käytän itsekeskeisesti rahaa itseeni ja menen kampaajalle ja matkahuollosta tuli juuri teksrari että mun piilarit ovat saapuneet!
Toivottavasti saisin uuden alun tähän blogihommaankin joskus ja mieluiten nopeasti. Lopuksi viellä Neri esittelee teille yhden mun lemppari kirppari löydöistä! Kaksi Finlaysonin tyynyä yht 10e :---)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :-)