maanantai 29. syyskuuta 2014

Rytmitys

Olen huomannu kuinka helkkarin tärkeää on se päivän rytmi Nerinkanssa,
Aamu puuro ja aamu toimet
Leikkiä ja jumppailua lattialla
Päivä unet
Ruoka
Taas leikkiä yms
Päivä unet
Ruoka
Polskimaan
Hassuttelua
Iltapuuro ja zzzzz!

Jos aikataulut eivät täsmää niin saattaa tuo nukkuumaan meno pitkittyä huomattavasti ja kitinä on niin väsynyttä että hyvä että itkua edes kuulee..

Taas pitää tottua siihen että hoidan nämä asiat yksin
Ärsyttää edestakasin puljaaminen mitä se oli ennen että mennään ja ollaan pois viikko jos toinenkin ja sitten taas tullaan.. just ku on saanut hommat pelittämään ja rytmit kohdalleen, tottunut  tekemään asiat omalla tavalla!

Tuntuu nyttenkin vaikka taloudessa on kaksi aikuista ettei kerkeä mitään eikä mihinkään, huonekaluja ei enään löydy pölyn alta, eniten jännittää miten saan taas omat syömiseni järjestettyä kun niihin ei tunnu riittävän aikaa. Jesse on yleensä hoitanut ruoka asiat täällä ollessaan. Kipaissut kaupassa kun jotain on uupunut ja tehnyt ruuat! Herras isä sanoi kyllä että tulee niin usein kuin suikun katsomaan Neriä ja että voisin tämän ajan varmasti käyttää hyödykseni mutta aika näyttää kuinka tämä kaikki tulee toimimaan.

Jos joku sattuu tätä vilkaisemaan niin ruokavinkkejä otetaan vastaan! Pakastus ohjeita ja ruoka ohjeita yksin asuvalle aikuiselle kaivataan  :--) nopeaa terveellistä ja hyvää!

Tänään olis tarkotus heittää pieni kävely lenkki robinhoodiin kattelemaan naulakon päälle jtn säilytys ratkaisua tumpuille ja pipoille ja Nerin leluille pitäisi löytää joku isompi tai järkevämpi ratkaisu kun tuo edellinen lelukori pursuaa jo yli! Jos jotain löytyy niin laitan sitten kuvia!

Maanantai terkut alotetaan se viikko oikealla jalalla :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :-)