tiistai 23. syyskuuta 2014

Ensi lumi ja kello käy

Heippa taas! vaihdoin vähän ulkoasua ja minusta tuo on kaikinpuolin parempi kuin edellinen,
jotenkin selkeempi ja pirteempi.

Lupasin teille sen vaatepostauksen mutta kamerani ei suvaitse sitä teille tehdä...? Kun yritän ottaa kuvaa niin se valittaa että muistikortissani on jokin luku esto? Olen lyhytpinnaisin ihminen sitten universumin enkä ole ottanut selvää mistä moinen johtuu...

Mutta kirjoitan hiukan meidän kuulumisia! Olen ollut vähän väsyneempi kun tulee uusia juttuja ja uusia kiukun aiheita, esimerkiksi kaksi pientä valkoista hammasta. Niitä ollaan kiukuteltu kaikki kolme.. On jotenkin tosi vaikeaa aina kun joutuu miettimään mikä nytten on vinossa olis kyllä niin paljon helpompaa jos neiti osaisi vain sanoa mikä on kurjasti. Mutta ei sitä hammas kiukkua kestänyt nyt ainakaan viellä kuin kaksi viikkoa.

Jessekin on ollut tässä kotosalla viimeiset n. pari kuukautta ja autellut paljon. Neri viihtyy isänsäkanssa nykysin todella hyvin ja Jessenkanssa on aina niin hauskaa! Talo raikaa Nerin naurusta kun Jesse ilmeilee :--) eikös se niin mene että äidit ne tekee työt ja isät korjaa kiitokset!
Isät leikkii lastenkanssa kun äidit polvet verillä konttaa kämpän lattioita lapsiystävällisen puhtaiksi!?

Ollaan puhuttu ja puitu Jessen muuttoa omaan kotiin vaikka apua siintä paljon onkin niin kyllä niitä huonojakin asioita löytyy... tullaan toimeen ja hauskaa meillä on mutta uskon että asiat muuttuu paremmaksi että molemmilla on selkeesti omat jutut. Ei ainakaan tarvi toisen niskaan kaataa sitä pahaa oloaan kun iskee varpaan pöydän jalkaan  :--D

Neri on oppinut kääntymään selältä masulleen! On niin ihana seurata kun likka ähkii ja puhkii ja kun vihdoin onnistuu niin alkaa likan pää pyöriä ja katse alkaa etsimään meitä. "Näittekö??!! mä osasin" ja niin leveä hymy että en olisi ikinä uskonut näkevänikään sellaista :--) Eli uskoakseni seuraava etappi on ryömiminen ja konttaus!

Soseet ja puurot maistuu nykysin todella hyvin! yöt nukutaan ilman syömisiä! JESS

Kävin eilen avaamassa Nerille oman tilin jonne toivon että saan säästettyä rahaa!
Ajattelin että ensimmäiset pari vuotta pidän sitä meidän molempien säästöpossuna ja niillä rahoilla laitten tätä kotiamme valmiiksi :--) Koska siihen menee aikaan että saan tästä kokonaan silmään miellyttävän! Uusi sohva, pöytämallinen astianpesukone yms pitäisi hankkia! Mutta ensin olisi ostoslistalla makkariin lamput! Koska siellä ei vielläkään niitä ole :--D hiljaa hyvä tulee!
Ainiin ja Nordean pankki lahjoitti Nerin tilille 20e! Olin aivan :-O näin! Mitä "ilmaista rahaa" onko tämä totta? Niin siis milloin joudun maksamaan tämän summan pankille takaisin kolminkertaisena?
 :----D

Ei meille tän kummempia! syys flunssaaa odotellessa ja nokka kohti joulua ja sen yli!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :-)