torstai 28. elokuuta 2014

Ensimmäinen "vaate postaus" tulossa!

                                                Noniin..
Nyt on tullut aika tehdä se "kuuluisa" vauvan vaate postaus! Tänään otan kuvat ihanista löydöistä mitä olen meidän neidille tehnyt mutta sitä ennen kirjoitan nyt kun vihdoin on taas aikaa!

Niin niistä vaatteista! Olenko minä ainoa maapallon päällä joka ei hingu ja hehkuta kalliiden räjähdyksen kestävien name it:n ja me&i:n vaatteiden perään?

Facebookissakin kaikki hehkuttaa vain ticetin välikausihaalareita! Päivityksiä satelee!
"Ihana päivä tänään, leivoin 100 kerroksisen daim kakun ja lensin afrikkaan tarjoamaan sitä lapsille ja ainiin melkein unohdin mainita että ostin eilen syntyneelleni vauvalle ticetin välikausi haalarin hintaan 99e ja aijon käyttää sitä lapsellani 8 kertaa! Aivan loistava päivä"

Ymmärrän kyllä että kalliit vaatteet ovat kestäviä ja laadukkaita mutta mitä vauvan haalarin tarvitsee kestää?
Kuluuko se 4kk tytön vk haalari kun se istuu vaunuissa ja saatetaan laskea viltin päälle köllöttelemään ulkona?

Ne piirtää kel on liituu joo mutta rajansa kaikella?
Kokoontuuko mammat vauvojensa kanssa torille ja kehuskelemaan kuinka heillä on 100% name it:n puuvilla sukat lapsellaan tällä hetkellä?`

En kuollaksenikaan nyt muista merkkiä mutta joku helvetin kallis merkki kuitenkin..
Niin joku myi tori:fi:ssä vauvan bodya ja housuja yht 40e! oli kuulemma ovh ollut 69e... Tässä kohtaa itkin verta kun näin tämän myynti ilmoituksen... musta tollanen alkaa olla jo lapsensa esineellistämistä..
Mun karvas mielipide! Minun omani, olkoot muut muuta mieltä.

Ja Faktahan on se että varmasti itsekkin shoppailisin perseeni ja jalkapohjat kipeiksi jos olisi rajattomasti rahaa kyllä, varmasti tekisin niin. Ei vaan mun pääkoppaan mahdu jotkut vaatepostaukset..
Hei tässä tilasin 100 vaatetta syksyksi tytölleni katsokaa!
Ok
Kysymys kuuluu? Miten? Ja kun näitä postauksia tulee harvasen viikko? Ja lisäksi viellä kaikenmaailman remppa postaukset kuinka olohuoneen huonekalut vaihdettiin uusiin kun kyllästytti :o kuinka omakotitalo nousee kauniille kukkulatontille hyvää vauhtia ja kuinka he "joutuivat ostamaan uuden farmarimersun kun jaakolle oli tullut 2kg lisää painoa kesän aikana... Saatan kuulostaa katkeralta ja ehkä narsisesti olenkin..

Tiputin puhelimeni lattialle ja joudun huomenna hakemaan uuden ja siihen menee 90e koska tarvitsen puhelimen jolla voin jakaa netin ja joka toimii ja tästä ylimääräisestä menosta kärsin varmaan seuraavan vuoden :--D ei tässä muuta  toivottavasti illalla ehdin teille näyttää että ei se zaran liike ole ainoa josta saa kivoja lasten vaatteita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :-)