torstai 10. huhtikuuta 2014

Miten meillä mennyt kotona

Synnytystä, sairaalassa oloa niin jospa siirtyisimme aiheeseen miten meillä on kotona sujunut :)
Ihan pelottaa suorastaan kun vauvani vaikuttaa LIIAN helpolta! Sairaalasta saatiin ohjeet että 3 tunnin välein syödään eli tissitellään :) Kaks kertaa tän viikon aikana likka itse on pyytänyt ruokaa aikasemmin muuten minä olen joutunut pienen herättämään makosilta uniltaan syömään ja syömisen jälkeen jatakaa taas unia..
välillä ollut pieniä pätkiä hereillä, katsellut ja ihmetellyt millasta meillä kotona onkaan :)

Neuvola täti kävi meitä maanantaina katsomassa ja punnitsemassa tytön ja hyvin oli painoa tullut ja kehui tyttöä hirmusesti. Päivät ovat menneet huristen mutta nyt jo alkaa helpottaa ja on alkanut oppimaan järjestämään juurti tätä omaa aikaa ja muistaa tehdä jotain mielekästäkin :)

Kotiin kun tultiin niin lapsen isä Jesse oli täällä ja jännitin miten se nyt suhtautuu tilanteeseen ja mitä haluaa asiankanssa tehdä, oli tosi kiusallista ottaa asia puheeksi kun tiesin että ei Jesselle ihan helppo juttu ollut..
Mutta saatiin kuin saatiinkiin asia puhuttua ilman hampaiden kiristystä :) Ja tosi onnellinen olen kun Jesse sanoi haluavansa olla tyttärensä elämässä. Onhan se aika tärkeetä että lapsella on molemmat vanhemmat
mutta toivon että kaikki menee hyvin ja että pystymme pitämään välimme hyvinä tulkoot elämässä vastaan mitä vain. Mutta uskon ja toivon että pystymme antamaan löllikselle kaiken mahdollisen ja mahdottoman hyvän ja että pidämme likkamme etusijalla :)

Tekis mieli kaikille hehkuttaa kuinka ihana Löllis on mutta tottakai kaikkien mielestä oma lapsi on kaikkein ihanin ja rakkain tottakai! Mutta LÖLLIS <3 ihan ainutlaatuinen.








Raskauden alussa painoin 64kg ja eilen kävin puntarilla niin vaaka näytti 63kg.. Koko raskauden stressasin fetajuustoa ja pitsaa syöden että minust jää kauhee punkero mutta ei tää nyt niin pahalta näytä kun synnytyksestä on viikko ja 3päivää.
Kuvan laatu taas niin hyvä !




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :-)